Vinderklasse med Line30. september 2019Den 14. september var jeg, sammen med Susanne, på WT på Fedet. Line var meldt til i vinderklasse, hvor hun fik 20, 19, 20, 0, 20, 9. Den 29. september var Line og jeg på c-prøve, hvor vi også fik gode pointtal, men også et 0. De to 0'er var ærgerlige, fordi de egentlig skyldtes misforståelser. Men alt i alt må vi konstatere, at Line nu kan deltage i vinderklasse, uden at måtte undskylde for sin manglende erfaring. Det er der, hun hører til. Hun arbejder med entusiasme, vilje og glæde, og efterhånden skal resultaterne nok komme.

Hundepasning16. juni 2018Morgenost. Vi passer Susannes hunde, mens hun dømmer retrievere på hundeudstilling i Jylland. Yngste Sirca kan ikke komme sig over det fantastiske, at man bare uden videre kan gå ud i haven.

Hvalpebesøg i Sverige28. maj 2018I går var Susanne og jeg på hvalpebesøg i Sverige hos Lone og Christer. Lone ejer Lines far, Cobra, og to af Lines søskende, så det er jo sådan set den nærmeste familie. Det var et fint, ensartet kuld af glade, tillidsfulde 6-ugers hvalpe efter Sungold Cool Keeper / Birdie Nam Nam Cc's Golden Fairy "Megan". Megan er halvsøster til Line og Tusan. Susanne havde Sirca med og jeg havde selvfølgelig Line med. Lige som vi ankom begyndte det at øse ned, og efter en måneds fantastisk sommervejr, var det ikke regntøjet, vi havde med. Christer lavede grillmad, og vi spiste frokost med regndråber i nakken i en plastikpavillion. Men da vi var færdige med frokosten, kunne vi se hvalpe og gå tur i den svenske natur i fint vejr. Åh, håbet om et fint Line-kuld blev ikke mindre efter den tur. Da vi kom hjem, havde Hans hygget sig med vores og Susannes hunde hele dagen, og havde nået at fodre hele banden. Og så blev Pocket forøvrigt DKWTCH, mens vi var i Sverige.

Fint, ensartet kuld.

Moar....

Bordercollien er Christers

Christer og Lone dyrker agility og har egen bane. Så Christer måtte lige vise Lines søster, "Tusan", på slap line.

Søster "Tusan" Morton Katinka Tussilago

Måske et billede til stamtavlebogen? Tusan

To kuldsøstre 4 år.Gitte og Pocket.19. maj 2018I dag blev Gitte Garrido og Shootdog Golden Pocket 1.v. med cert. på goldenracens B-prøve. Pocket er far til kennel MORTONs L-kuld fra 2017, som Nora er mor til. Kæmpe tillykke herfra til Gitte og Pocket.Hilsen fra Luna.15. maj 2018Hilsen fra Luna fra Noras kuld sidste i 2017 Hun var den første hvalp, som blev placeret, fordi vi mente, at hun skulle til mennesker, der kunne takle hendes energi og selvstændighed. Det blev Bettina og Jens Peter fra Nakskov, der fik den opgave. De skulle bruge en jagthund til at afløse Smilla, og var altså vant til at gå på jagt med en golden af jagtlinier. Det viste sig, at det netop var deres store ønske at få "rød". Nu er der så gået et år. Jeg synes ellers, at far Pocket er slået godt igennem på kuldet. Men Luna ligner i utrolig grad halvsøster Line. Luna er mors pige. Og Bettina og Jens Peter er stadig meget glade for Luna, selv om hun er en dame, som har sin egen mening om tingene.
Hjemme igen og besøg på Løvdalen7. maj 2018Hjemme igen til hverdagen efter mit og Lines eventyr i Horsens. Og til hverdagen hører for Hanne, Line og Nora at besøge plejecenter Løvdalen I Frederiksværk som Trygfondets besøgshunde. Annette er en af de beboere, som lyser op, når hun ser os. "Næhh, er det Jer, der kommer"..Besøg hos Gleen Mhor's Niko2. maj 2018Så blev det endelig tid for det længe ventede besøg hos Claus Kristensen og Gleen Mhor's Niko. Og så er der kun tilbage at vente og håbe.

Det er hårdt arbejde at formere slægten.


I flexi på Arrenæs24. april 2018Når en eller flere af tæverne er i løbetid, holder vi os fra de områder, hvor hunde har glæde af at løbe løs, som vores dejlige hundeskov i Liseleje plantage. Så går vi i stedet for på opdagelse, hvor snor er påbudt, og hvor vi ikke kommer så ofte. De sidste løbetider har vi udforsket Natursstyrelsens afmærkede vandreture på Arrenæs. Et dejligt og afvækslende område.

Forår.

19. april 2018For halvanden måned siden var udendørstemperaturen under minus 10 grader. I dag kom sommeren bragende med temperatur et stykke over 20 grader. Vi har for første gang i år spist frokost og drukket eftermiddagskaffe i haven. Og Line er kommet i løbetid. Så nu går et helt forløb i gang. Foreløbig venter vi på at Line er klar til at Susanne tager blodprøver, som jeg kører til KUsund, for at få fastslået ægløsning. Og når så blodprøverne siger: klar! skal Line og jeg til Horsens til parring med Gleen Mhor's Niko. Men foreløbig gik hundene og jeg tur i hundeskoven i dag og sagde farvel. Vi ses igen om tre uger. Jeg går ikke i hundeskoven med løbske tæver.

Foto med Marlene

17. april 2018Lørdag var Susanne og jeg i Ringsted for at få fotograferet hunde hos Marlene (Hundefotografen). Jeg nøjedes med at få fotograferet Line, som ikke lige er nogen fotostar. Det blev til en række billeder, både opstillede og action, som vil dukke op på denne hjemmeside med mellemrum. Men her er et klassisk opstillet billede. Er hun ikke dejlig?


Besøgshunde.

16. april 2018Nora og Line er besøgshunde på Plejecenter Løvdalen i Frederiksværk. Efter påske er vi flyttet fra at komme hver onsdag til mandag. I dag havde vi nogen dejlige oplevelser De to nederste gange havde samlet beboerne, og Line viste sit naturtalent. På eget initiativ tog hun kontakt med beboerne, kom med vores tøjdyr og afleverede dem. Hentede gemte tøjdyr. Der var ikke et øje tørt. På vejen hjem blev jeg gjort opmærksom på en nyindflyttet beboer, som er glad for dyr. Jeg gik lige ned og hilste på og taget imod med åbne arme. "Nu har jeg da noget at glæde mig til" sagde Karin, da vi gik. Og så var vi lige omkring Lilje Rose, som vi besøger fast. Ingen tvivl om, at for nogen beboere er vi ugens højdepunkt.