Kennel Mortons O-kuld: GIA's Golden Jeff "Jeff" / Sungold Maja My Easter Lass "Maja"

Så er der igen hvalpe i kennel MortonI år er det Maja, der har fået hvalpe. Hun er lige fyldt to år, og er altså en ung mor. Men hun er en dejlig, omsorgsfuld mor, som reagerer på det mindste lille pip fra hvalpekassen. Jeff er lige fyldt et år. Seks hvalpe fik Maja, to tæver og fire hanner. De var store, da de blev født. Og har taget gevaldigt på, siden de blev født.

Hvalpene er af stærke brugslinier. Majas far, Think Twice Until The Quiet Comes, er import fra en italiensk kennel, som gør sig gældene på jagtområdet ud over Europa. Jeffs far har som den eneste golden vundet DRK's Elitemesterskab. Det betyder ikke, at hvalpene absolut skal bruges på jagt, men det betyder, at hvis de skal få et godt liv, skal det være et aktivt liv. Det kan også være indenfor andre former for hundesport. Vi skal selv beholde den ene tævehvalp, og glæder os til at opleve, hvad hun kan drive det til.

Lige før Maja blev drægtig, blev jeg lokket på udstilling. Det er ellers ikke noget, jeg plejer at gøre det i, men Maja blev bedømt VG, og hendes mor EXC. Så forhåbentlig får vi også smukke goldens.


Mor, far og børn. Der vil efterhånden komme flere billeder,.Jeg plejer at være lidt kreativ og lave en "billedstamtavle til hver af mine kuld. Her er O-kuldets billedstamtavle.