"MAja"Sungold Maja My Easter Lass (Think Twice Until The Quiet Comes / Ladyburn A Taste Of Gold)

Den 2. april fødte Line fire hanhvalpe. Vi havde længe ønsket at føje en ny tæve til flokken. Vi valgte derfor at købe en tævehvalp hos kennel Sungold, der fik et kuld en uge efter Lines. Da hun blev født skærtorsdag i et M-kuld, kom hun til at hedde Sungold Maja My Easter Lass. Majas mor har jeg kendt, fra hun var helt lille. Hun repræsenterer linier, som jeg kender godt og synes om, Majas far kommer til gengæld med helt nye linier fra den italienske kennel Think Twice, som har haft stor succes på jagtprøver ud over Europa. Nu er vi spændte på at se, hvad Maja udvikler sig til Foreløbig har vi hvalp fuld af energi og nysgerrighed. Men også med masser af kontakt. Hun er hurtigt faldet til, og hænger konstant bagefter Line, hendes store idol."Line"Morton Karoline Tusindfryd (Megadroms Cobra / Kopparhults Nora)

Line er fra Noras andet kuld, og umiddelbart hendes modsætning. Da jeg planlagde kuldet, søgte jeg efter en hanhund med den førerkontakt og dresserbarhed, som jeg syntes, at Nora manglede. Valget faldt på svenske Megadroms Cobra, og jeg fik al den førerkontakt, jeg kunne ønske mig. Fra Line var helt lille, har hun været meget nem at træne. Jeg har altid kunnet kalde hende til mig, og hun har stort set altid gået uden snor. Til gengæld tænkte jeg på et tidspunkt, om hun var for blød efter min smag, men det er hun fint vokset fra. I dag har jeg en hund, som elsker at samarbejde, og som intet bedre ved end at gå ud og træne sammen. Men også en hund, som har masser af vilje. Som kan gå uden snor en hel jagtdag, uden at jeg et øjeblik tjekker, hvor hun er. Men som altid er parat. At få Line ind i hundefamilien, har også betydet meget for flokken. Guoika og Nora har aldrig været særlig nære. Men det har Line sat sit præg på. Hun VIL bare fællesskabet, og sådan er det blevet.


Line er født den 16. marts 2014. reg.nr. DK04731/2014. Hofter og albuer er A /0. Hun er øjenlyst uden anmærkning den 15. januar 2020. Gentestet fri for GR-PRA 1 og 2 og prcd-PRA


Line er mor til M-kuldet med Huntingfudge's B One


Bedste resultater

Kvalifikationsprøve bestået

B-prøve: 3 x 1pr. åben klasse

Workingtest: WT2 åben klasse


Uofficielle

c-prøve:1.pr. åben klasse, prøvens bedste hund

Goldenracens DM 2018 åben klasse individuelt: guld


Se Lines stamtavle på K9 ved at klikke på "more"..